• Riscant acum înseamnă sigur
    • De la maimuţele antrenate să muncească în locul oamenilor şi de la proprietăţile imobiliare subacvatice până la mineritul pe asteroizi, de la sexul în realitatea virtuală până la spaţiile holografice, iată câteva incursiuni fascinante într-un viitor pentru care şi oamenii, şi firmele trebuie să fie pregătiţi. Gândind convenţional, te îndrepţi către eşec, gândind critic şi în răspăr cu percepţia comună, te vei îmbogăţi.
    • Randy Gage îşi provoacă cititorii să-şi privească altfel afacerea şi viaţa. Autor a zece cărţi, a ţinut conferinţe în zeci de ţări, adunând peste două milioane de ascultători şi intrând astfel în galeria de celebrităţi a conferenţiarilor. Dacă nu bântuie pe podiumuri sau nu stă încuiat în mansarda lui de autor inspirat, atunci joacă softball undeva prin lume.
    • Randy Gage (n. 1959) este un caz clasic-american de cum poţi să ajungi dintr-un zdrenţăros un bogătaş. După ce a renunţat la liceu şi s-a trezit după gratii, după ce a scăpat de câteva dependenţe, a fost împuşcat şi i-a zburat falimentul pe la ureche, Randy a reuşit să ajungă multi-milionar. Astăzi, este considerat unul dintre specialiştii proeminenţi în materie de prosperitate şi reuşită în viaţă. El foloseşte lecţiile învăţate din propriile adversităţi, pe care soarta i le-a scos în cale, pentru a-i ajuta pe oamenii din lumea întreagă — şi firmele lor — să creeze avuţie şi să prospere. Acolo unde alţii văd numai provocări, el discerne, şi-i învaţă şi pe ceilalţi să vadă, oportunităţile ascunse. 
    • Randy Gage a vorbit până acum în faţa unor audienţe însumând peste două milioane de persoane din 50 de ţări şi a publicat, în ultimele două decenii, zece cărţi, traduse în 25 de limbi. Cea mai recentă, din 2016, este Mad Genius. A Manifesto for Entrepreneurs (Geniul nebun. Manifest pentru antreprenori).
Carte
Autor Randy Gage
Traducător Ana Georgeta Andreescu
Titlu original Risky is the New Safe. The Rules Have Changed. A Rock Opera
ISBN 978-606-588-878-4
Număr pagini 144
Format 13 x 20 cm
Legătorie Broșată
Colecția Cărți cheie
Conținut Dezvoltare personală
Editura Curtea Veche Publishing
Apariție 2016

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Riscant acum înseamnă sigur

  • 23,00Lei

  • Fără TVA: 21,90Lei

Produse asemănătoare

Legile charismei

Legile charismei

Considerat unul dintre cei mai reputaţi experţi americani în negociere, persuasiune şi influenţă, Ku..

30,00Lei Fără TVA: 28,57Lei

O viață împlinită

O viață împlinită

Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.Mulți traineri îți spun ce trebuie să faci, da..

35,00Lei Fără TVA: 33,33Lei

Curajul de a fi vulnerabil

Curajul de a fi vulnerabil

Vulnerabilitatea nu înseamnă doar să cunoşti victoria sau înfrângerea, ci să înţelegi că ambele sunt..

35,00Lei Fără TVA: 33,33Lei

Etichete: riscant, acum, inseamna, sigur, regulile, s-au, schimbat, randy, gage